Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Νίκος Νιόπλιας τη χθεσινή ήττα (1-0) της εθνικής Κύπρου στην έδρα της Ισλανδίας για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος και τόνισε πως οι Κύπριοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες από έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Ισλανδία στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς άδικο για την ομάδα μας. Πίστευα ότι εάν βάζαμε γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε έστω και στο 80΄ θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα όμως αυτό είναι και αυτό θα μείνει στην ιστορία. Δυστυχώς η ήττα αδικεί την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την ομάδα μας», ανέφερε αρχικά ο Μακεδόνας προπονητής και πρόσθεσε:

«Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες, είτε από έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, είτε από απειρία. Είπα ξανά ότι εάν δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα είναι δύσκολη η προσπάθεια. Εμείς τώρα φτιάχνουμε μία καινούργια ομάδα και θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός εάν ερχόταν και το θετικό αποτέλεσμα, που τελικά δεν ήρθε και πιστεύω άδικα».

Πηγή: sport-fm.gr