Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα να κάνει τα πάντα για να ντύσει στα «Μπλαουγκράνα» τον Σεσκ Φάμπρεγκας, η διοίκηση της Άρσεναλ όμως είναι κατηγορηματική και τονίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Τελικά δεν είναι και ότι πιο… εύκολο να πείσει η Μπαρτσελόνα την διοίκηση της Άρσεναλ σχετικά με την πώληση του Σεσκ Φάμπρεγκας στους Καταλανούς, αφού οι ιθύνοντες των «Κανονιέρηδων» ούτε καν διαπραγματεύονται την αποχώρηση του νεαρού Ισπανού μέσου.

Η τελευταία πρόταση των Καταλανών ύψους 35 εκατ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της αγγλικής ομάδας και από τότε κάθε προσπάθεια των «Μπλαουγκράνα» έχει πέσει στο κενό, καθώς δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης μίλησε στον ισπανικό Τύπο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του καταλανικού συλλόγου, Τόνι Φρέιξα: «Η Άρσεναλ δεν θέλει να διαπραγματευτεί μαζί μας την μεταγραφή του Σεσκ. Δεν έχει σχέση με εμάς ή με τον Φάμπρεγκας απλά δεν θέλουν να μιλήσουν μαζί μας και να βρεθεί λύση», είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας των Ισπανών και άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα ο σταρ της Άρσεναλ θα αποκτηθεί αυτή τη μεταγραφική σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr