Λιγοστές είναι οι πιθανότητες για αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό κάτι που ουσιαστικά απορρέει και από τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, που φέρνουν τον Ισπανό άσο ως την τελευταία επιλογή στη σχετική λίστα των ανθρώπων της Γαλατάσαραϊ για να κλείσουν εντυπωσιακά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου έχουν διαμορφώσει μια λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο… ηχηρό κλείσιμο των μεταγραφών που επιθυμούν.

Στην πρώτη θέση της λίστας αυτής είναι ο Μουντάρι, και ακολουθούν Ντρέντε, Μπεναγιούν και –τέλος- Ριέρα.

Τα δημοσιεύματα γράφουν ότι οι Τούρκοι έκαναν την προσέγγιση τους στον Ολυμπιακό όπως και συνέβη και με τις άλλες περιπτώσεις των παικτών που είναι στη λίστα…

Στη Γαλατά έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους –αυτή την χρονική στιγμή- στην απόκτηση του Ντρέντε από την Ρεάλ είτε κανονικά ως μεταγραφή είτε ως δανεικού. Μάλιστα, οι Τούρκοι φέρονται αισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης, ουσιαστικά κάτι που αποκλείει την επίσημη προσέγγιση για τον Ριέρα.

Ανεξάρτητα από αυτές τις εξελίξεις ακόμη και αυτή την χρονική στιγμή να έφτανε επίσημη πρόταση στο… λιμάνι για τον Ισπανό πολύ δύσκολα θα πραγματοποιούταν η μεταγραφή καθώς ο χρόνος για την εύρεση αντικαταστάτη είναι περιορισμένος.

Πηγή: sportfm.gr