Καλός άνθρωπος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ στον ολλανδικό Τύπο. Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί -για ακόμη μία φορά- αρνητικά σχόλια για τον Πορτογάλο τεχνικό και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του.

«Άνθρωποι όπως ο Μουρίνιο πρέπει να λατρεύονται. Κατανοώ την άποψη της κοινής γνώμης για εκείνον, αλλά διαφωνώ με αυτή τη κριτική. Δεν μπορείς να ξέρεις τι χαρακτήρας είναι, αν δεν συνεργαστείς μαζί του σε καθημερινή βάση. Είναι πάντα ειλικρινής με τον εαυτό του και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ», ανέφερα αρχικά ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Τον γνωρίζω πολύ καλά και νομίζω ότι έχει μετανιώσει για όλα αυτά που έκανε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, δεν θα το παραδεχθεί ποτέ. Είναι πραγματικά καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι αυτή τη φορά ήταν λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σνάιντερ υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο στην Ιταλία και το Champions League με τη φανέλα της Ίντερ τη σεζόν 2009/10.

Πηγή: sport-fm.gr