Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Αντρές Εστράδα Κιντέρος επιβεβαίωσε μέσω της Sportday ο Μαουρίτσιο Βαλενσουέλα.

Ο μάνατζερ του Χιλιανού μέσου τόνισε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση ακόμα.

«Ναι, είναι αλήθεια, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό» δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο Βαλενσουέλα, για προσθέσει: «Ακόμα δεν έχουμε δεχτεί επίσημη πρόταση, αλλά βρισκόμαστε στο επίπεδο των συζητήσεων». Σε ερώτηση για το ποσό που αξιώνει η Μονπελιέ για τον 28χρονο χαφ δεν θέλησε να απαντήσει.

Τον Εστράδα, σύμφωνα με έντονη φημολογία, παρακολούθησε άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας στο παιχνίδι Λιλ-Μονπελιέ, το οποίο έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων και ο Χιλιανός πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο, ο πρώην μέσος της Έβερτον, δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και για να προχωρήσει η απόκτησή του θα πρέπει να παραχωρηθούν οι Βάντερσον, Λεάντρο και Σουμπινίο, αφού τις υπόλοιπες θέσεις ξένων έχουν καπαρώσει οι Κάταϊ, Φέισα, Γκρμπιτς και Πάντελιτς.

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του Εστράδα, ο ρεπόρτερ εθνικής Χιλής στην «El Mercurio», ανέφερε: «Στην εθνική Χιλής έχουμε τον Μποσεζούρ για αριστερά. Παίζει αν προκύψει και ο Αλέξις Σάντσες. Δεν είναι τυχαίο, όμως, ότι ο πρώην τεχνικός Μαρσέλο Μπιέλσα έκανε τα πάντα για να “χωρέσει” το αριστερό πόδι του Μάρκο στην 11άδα. Μέχρι και αριστερό στόπερ σε 3-4-3 τον χρησιμοποιούσε. Πρόκειται για έναν παίκτη που η… αριστερή πλευρά του γηπέδου είναι σαν την κουζίνα του σπιτιού του. Τόσο πολύ τη γνωρίζει: παίζει στόπερ, μπακ, εσωτερικός μέσος, χαφ! Το αριστερό του πόδι σε τρομοκρατεί. Στη στημένη φάση είναι μισό γκολ. Στις μεγάλες μπάλες είναι… ελβετικό ρολόι. ”Διαβήτης”. Ο Μάρκο Εστράδα είναι κάτι περισσότερο από (αριστερό) ”6άρι” και πολύ λιγότερο από έναν πλέι μέικερ. Τον βάζεις στην τρύπα και ησυχάζεις».

Πηγή: sport-fm.gr