Με περίπου τρεις ώρες καθυστέρηση, από τις 18:20 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, αναμένεται να αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (7/8) σε φιλική αναμέτρηση την Κατάνια.

Ο λόγος είναι οι συνεχόμενες εκρήξεις του ηφαιστείου της Αίτνας, οι οποίες έχουν γεμίσει με σκόνη τον εναέριο χώρο της Σικελίας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να προσγειωθεί το αεροπλάνο. Η πτήση μετατέθηκε για τις 21:00.

Αρκετοί είναι αυτοί που έμειναν στην Αθήνα, από την 20μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το φιλικό με τους Σικελούς. Το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, έστω και για λίγα λεπτά, αναμένεται να κάνει ο Φραν Γέστε.

Ένας από τους παίκτες που έμειναν εν Ελλάδι είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και στον Ολυμπιακό δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας και Φουστέρ, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ.

Πηγή: sport-fm.gr