Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 9. Ο Σωκράτης Κόκκαλης
εμφανίστηκε στου Ρέντη λίγο νωρίτερα. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού
Εβάλντ Λίνεν είχε φτάσει από τις 07:50!

Στη συνέχεια άρχισαν να φτάνουν στην πρώτη συγκέντρωση και οι παίκτες του Ολυμπιακού ανάμεσα στους οποίους ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Κέβιν Μιραλάς. Ο Κόκκαλης είχε την ευκαιρία να τα πει με τους «ερυθρόλευκους», στους οποίους ευχήθηκε καλή αρχή ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση του Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός μοίρασε το πρόγραμμα στους παίκτες του μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα μετά το αίσιο τέλος που είχαν τα διοικητικά θέματα τις προηγούμενες μέρες.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσιάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης καθώς ακόμη δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Απών θα είναι και ο Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει πάρει ειδική άδεια, λόγω υποχρεώσεων του με την εθνική Σουηδίας για κάποια φιλικά παιχνίδια, αλλά και οι Έλληνες διεθνείς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, που βρίσκονται στη Νότιο Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του συλλόγου αποχώρησε με προορισμό τα γραφεία της ομάδας καθώς ακολουθεί ραντεβού με τους στενούς συνεργάτες του για τα μεταγραφικά, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που πρέπει να «τρέξουν» εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα τα πει και με τον νέο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: gazzetta.gr