Προσπάθειες να πείσει και τον τελευταίο… δύσπιστο πως δεν αξίζει τις 580.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν και το οποίο επιδιώκει να ξεφορτωθεί η ΑΕΚ, φαίνεται πως κάνει ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος προσήλθε με καθυστέρηση στην πρωινή προπόνηση (9:00) και παρότι απολογήθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ, εκείνος τον έστειλε να προπονηθεί μόνος στο γυμναστήριο. Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες για τον παίκτη (πρόστιμο;) ή απλώς θα του γίνει κάποια επίπληξη.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε και πάλι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος εξακολουθεί να λείπει σε άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος. Επίσης δεν προπονήθηκαν οι Τραϊανός Δέλλας, Παντελής Καφές, Γρηγόρης Μάκος, Λεονάρντο, Τζόζεφ Αγκιρίμπα και Στιβ Μπέλεκ, καθώς πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση (19:30), ενώ διπλή θα είναι η προπόνηση της Παρασκευής, πριν την αναχώρηση της αποστολής το Σάββατο για τη Σλοβενία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr