Πλήθος τα μεταγραφικά σενάρια με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, ενώ είναι πιθανό ακόμα και να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, παρά το γεγονός ότι στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, στο Ρέντη θα δώσει το παρών ο Έβαλντ Λίνεν.
Ο νέος ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων φέρεται να προτιμά κάποιο μεγάλο όνομα για τον πάγκο του Ολυμπιακού και μεταξύ των φερόμενών ως υποψηφίων είναι οι Μίκαελ Λάουντρουπ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, Μαρσέλο Μπιέλσα, Χουάντε Ράμος, Μαρτσέλο Λίπι και Φατίχ Τερίμ.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα βρεθεί στου Ρέντη. Από την «πρώτη» θα απουσιάσουν οι διεθνείς Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι Μέλμπεργκ, Λεονάρντο (έχουν ζητήσει άδεια για προσωπικές τους υποθέσεις), οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα των συμβολαίων τους) και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σάλκε). Κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Γκαλέτι, αφού ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να συναντηθεί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στον οποίο θα προτείνει να γίνει ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σενάρια ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν κεντρικό χαφ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φέρονται να βρίσκονται τα ονόματα του Γκοβού, του Γιοβάνοβιτς , του Γκούτι και του Τζιοβάνι ντος Σάντος.