Μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ έχει ο Βασίλης Φλωρίδης, όπως αποκαλύπτει στη «SportDay» ο συνεργάτης του Γιώργος Σαπχαζίδης, που θα συμμετέχει μέσω των δύο γιών του στη νέα μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση της ΠΑΕ. «Ο κ. Φλωρίδης θέλει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, θέλει να φτιάξει μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Σαπχαζίδης.

Ο επίδοξος νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου φέρεται να έδωσε εντολή στον Ζήση Βρύζα για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος που θα προκαλέσει αίσθηση και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ενώ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Σκοπός του δεν είναι απλώς η ρύθμιση των χρεών του συλλόγου και η οικονομική εξυγίανση, αλλά και οι τίτλοι, αφού με αυτούς θα υπάρχουν και περισσότερα έσοδα. Στο μεταξύ, ο έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ από συνεργάτες του Βασίλη Φλωρίδη συνεχίζεται, αλλά από τη διοίκηση λέγεται πως έχει βρεθεί η φόρμουλα για να μπουν χρήματα στην ομάδα και προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πρώτα ο αμυντικός

Ο Ζήσης Βρύζας, που ουσιαστικά έχει ήδη επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Λάζλο Μπόλονι προχωρούν το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού. Με την αποχώρηση του Μπρούνο Τσιρίλο, την απουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στο Κόπα Αμέρικα και τον Μίρκο Σαβίνι να αποτελεί ξένο σώμα, δεν υπάρχουν επαρκείς λύσεις για τα μετόπισθεν και είναι επιβεβλημένο να υπάρξει άμεσα μία προσθήκη. Άλλωστε στα τέλη Ιουλίου αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρεθεί ένας παρτενέρ για τον Μαλεζά, έστω κι αν επιστρέψει εγκαίρως ο Κοντρέρας.

Πηγή: sport-fm.gr