Οι μεταγραφές είναι κάποιες φορές μία κίνηση κορώνα-γράμματα. Μπορεί ο ελπιδοφόρος παίκτης να μη σου βγει και ο άγνωστος να είναι… κελεπούρι. Σχεδόν πάντα, οι μεταγραφές που σε απογοητεύουν είναι αυτές που περιμένεις να σου προσφέρουν περισσότερα από τους υπόλοιπους. Δεν είναι τυχαίο πως οι οπαδοί θυμούνται εξίσου αυτούς που έρχονται και προσφέρουν αλλά και αυτούς που φεύγουν νύχτα. Ας δούμε μερικούς παίκτες που αποκτήθηκαν από ιταλικές ομάδες για να κάνουν τη διαφορά και τελικά απογοήτευσαν πλήρως.

Ιαν Ρας

ΙΑΝ ΡΑΣΕίναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ αλλά σε αυτή της Γιουβέντους δεν έγραψε καμία σελίδα… Ο Ουαλός επιθετικός αγωνίστηκε στους μπιανκονέρι την σεζόν 1987-88, πετυχαίνοντας μόλις 8 γκολ σε 29 συμμετοχές. Καμία έκπληξη, επομένως, για την επιστροφή του στην Αγγλία μέσα σε 12 μήνες.

Ριβάλντο

ΡΙΒΑΛΝΤΟΣτην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Βραζιλίας πήρε τίτλους και Χρυσή Μπάλα. Τίτλους πήρε και στην Μίλαν την σεζόν 2002-03 αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία συνεισφορά σε αυτό. Στο «Σαν Σίρο» πανηγύριζαν όταν τον απέκτησαν αλλά και όταν τον αποχαιρέτισαν μετά από ένα χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια στην famigliabianconera.blogspot.gr