Μέχρι τη FIFA είναι διατεθειμένος να πάει τον Μαρσέλο Μάτος ο Παναθηναϊκός, αν ο Βραζιλιάνος χαφ δεν βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τις 2 Ιουλίου. Ο Φερέιρα θέλει τον 27χρονο αμυντικό μέσο στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν, αλλά ο ποδοσφαιριστής κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην Μποταφόγκο.

Τα «παιχνίδια» τακτικής συνεχίζει ο Μαρσέλο Μάτος, προκειμένου να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει εκφράσει επανειλημμένως ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα του τόνισε πως τον προορίζει για βασικό ενόψει της νέας σεζόν, σε προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του. Ο Μάτος προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ενδεκάδα των «πράσινων», αλλά ο ίδιος αδιαφορεί και κάνει ότι μπορεί για να μην επιστρέψει. Οι διοικούντες του «τριφυλλιού» κάνουν ό,τι μπορούν για να έρθουν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή ώστε να του αποστείλουν τα εισιτήρια επιστροφής, αλλά ο ίδιος… κρύβεται.

Ο δανεισμός του Μάτος στην Μποταφόγκο έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δώσει το «παρών» στην Ελλάδα δύο ημέρες αργότερα. Αν τελικά δεν συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το «σκοινί» στα άκρα και να προσφύγουν στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία για να δικαιωθούν.

Δύσκολα θα χαλάσει του Σισέ

Το οικονομικό μέρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ Σισέ και Λάτσιο φαίνεται πως έχει συμφωνηθεί και πλέον απομένει μόνο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Γάλλος, για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μετακίνησή του στη Ρώμη. Οι «λατσιάλι» προσφέρουν 1.7-1.8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον αρχηγό του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να εξασφαλίσει αυτό το ποσό για τρία έτη. Το «τριφύλλι» θα εξοικονομήσει από την πλευρά του ένα ποσό γύρω στα 5.5-6 εκατομμύρια ευρώ και όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα εντός της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.

Συμφωνία Μπουμσόνγκ-Βόλφσμπουργκ

Την καριέρα του στη Γερμανία με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ θα συνεχίσει ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος σύμφωνα με τη Sportday τα έχει βρει σε όλα με τους «λύκους» και έχει επέλθει προφορική συμφωνία που θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Για τη μετακίνηση του Γάλλου αμυντικού έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, με τον παίκτη να υπογράφει με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.6 εκατομμυρίων ευρώ και τον Παναθηναϊκό να λαμβάνει περίπου 500.000 ευρώ.

Τορόντο καλεί Καραγκούνη

Με την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη από τις διακοπές του αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αναμένεται να του κάνουν πρόταση για μείωση αποδοχών, με σκοπό να μείνει για άλλον έναν χρόνο ως παίκτης και μετά να μείνει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. Ωστόσο, από την Αμερική και συγκεκριμένα το Τορόντο προέκυπτε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της πόλης για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Έλληνας μέσος. Βέβαια, η απόσταση, κυρίως για τα ματς της Εθνικής Ελλάδος αποτελεί πρόβλημα στον έναν εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού». Όπως και να έχει πάντως, το τι μέλλει γενέσθαι με τον 34χρονο χαφ θα ξεκαθαρίσει άμα τι επιστροφή του.

Πηγή: sport-fm.gr