Πως θα υπέβαλε την παραίτησή από την προεδρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αν ήταν στη θέση των Αγγελόπουλων, μετά τα γεγονότα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας τη Δευτέρα στη NOVA. O βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θεώρησε απαράδεκτα όσα συνέβησαν, εξιστορώντας αναλυτικά τα γεγονότα, ενώ πιστεύει πως οι Πειραιώτες «σφαγιάστηκαν» από τη διαιτησία που δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για μια τέτοια αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Τα όσα συνέβησαν ήταν απαράδεκτα. Το διχτάκι πίσω από τον πάγκο μας ήταν τρύπιο, μετρήσαμε, τουλάχιστον, 19 πέτρες! Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν μόλις δύο. Ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος από αυτός που είχε συμφωνηθεί, η Αστυνομία δεν μας προστάτεψε. Ο κομισάριος του αγώνα μάλλον ήταν αλλού. Μας έφτυναν, μας έβριζαν, μέχρι και σήραγγες με νερό μας πέταξαν! Δεν σέβονται τις επενδύσεις δύο ανθρώπων που αγωνίζονται για να είναι ο Ολυμπιακός ψηλά. Εγώ, αν ήμουν στη θέση τους, θα παραιτούμουν!

Θεωρώ ότι σφαγιαστήκαμε από τη διαιτησία! Δεν είναι δυνατόν να παίζουν υπό αυτές τι συνθήκες δύο τόσο μεγάλες ομάδες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όχι, όμως και για το ελληνικό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χάσαμε δίκαια».

Πηγή: sportfm.gr