Καμία διάθεση να παραχωρήσουν τους Ράφικ Τζιμπούρ, Όλοφ Μέλμπεργκ και Βασίλη Τοροσίδη δεν έχουν στον Ολυμπιακό, παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι πρόκειται για τρεις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αναγκαίοι για την ομάδα, ωστόσο, αφήνουν ένα «παράθυρο» ανοιχτό…

Τις τελευταίες ώρες –κυρίως για τον Τοροσίδη- έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που θέλουν και τους τρεις να βρίσκονται κοντά στην αποχώρησή τους από τον Πειραιά.

Για τον Έλληνα μπακ, οι Ιταλοί έγραψαν πως απασχολεί τόσο τη Ρόμα όσο και τη Γιουβέντους. Παράλληλα, δημοσιεύματα από την Τουρκία και την Αμερική ανέφεραν πως ομάδες από τις χώρες τους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μέλμπεργκ. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γαλλοαλγερινό, ελληνικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο «λιμάνι».

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προκειμένου να βάλει ένα «φρένο», σε όλα όσα ακούγονται, προχώρησε σε διάψευση, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση από κανέναν σύλλογο για τους ποδοσφαιριστές που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να τους παραχωρήσει, αλλά αφήνει κι ένα ανοιχτό «παράθυρο», σε περίπτωση που έρθει κάποια σπουδαία πρόταση, η οποία θα της «έδενε» τα χέρια και δεν θα της άφηνε κανένα περιθώριο να αρνηθεί…

Πηγή: sportfm.gr