Για άλλη μία ημέρα συνεχίστηκαν τα δημοσιεύματα για τον Μπλάνκο και την Μαγιόρκα. Η τοπική εφημερίδα «Diario de Mallorca» ανέφερε πως ο Αργεντινός είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Αριτζ Αντούριθ, αλλά θεωρείται ακριβός. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως παρότι ο Μπλάνκο τον ενδιαφέρει, αποτελεί ακριβή περίπτωση για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Ξανά για Ζεμπινά

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να επιμένουν για τον Τζόναθαν Ζεμπινά. Για άλλη μία ημέρα υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφραν ότι η Ένωση είναι σε συζητήσεις με την Γιουβέντους για τον 32χρονο Γάλλο.
Μάλιστα, η «Tuttosport» ανέφερε ότι οι «μπιανκονέρι» έχουν προτείνει στην ΑΕΚ να καλύψουν το μισό συμβόλαιο το οποίο φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά στην ομάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξοδευτούν 1,5 εκατ. ευρώ για τον Ζεμπινά, ενώ και από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχουν επαφές με τον άσο της Γιουβέντους.

Στο Ζέεφελντ αναμένεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Η άδεια του Γαλλοαλγερινού επιθετικού ολοκληρώθηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε ο Τζιμπούρ να μεταβεί τελικά στην Αυστρία και όχι στην Αθήνα όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Πηγή: gazzetta.gr