«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Ικανοποιημένη η ΔΟΕ από την καταδίκη Κεντέρη-Θάνου


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
2:14
13/05/2011
«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»
2
loading

Η τιμωρία των Κώστα Κεντέρη, Κατερίνας Θάνου και Χρήστου Τζεκου για το τροχαίο ατύχημα της 12ης Αυγούστου του 2004, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ήταν προβλεπόμενο πως θα επέφερε διάφορα σχόλια, τα περισσότερα ικανοποίησης, για την απόφαση του δικαστηρίου των Ευελπιδων. Με δηλώσεις του στο «Associated Press», ο εκπρόσωπος της ΔΟΕ, Μαρκ Ανταμς, θεώρησε δικαιολογημένη και σωστή τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η δικαιοσύνη, επιτέλους, αποδόθηκε και που αυτό το σκηνοθετημένο «ατύχημα» αποκαλύφθηκε για αυτό ακριβώς που ήταν. Ο δικαστής ξεκαθάρισε αυτό που ξέραμε από την αρχή. Το ατύχημα δεν συνέβη ποτέ. Επτά χρόνια, αφού προκάλεσαν το σκάνδαλο που ‘τάραξε’ τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, καταδικάστηκαν για σκηνοθεσία τροχαίου ατυχήματος για να καλύψουν έναν χαμένο έλεγχο την παραμονή των αγώνων», τόνισε ο παράγοντας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar kar

    Ο Κεντέρης και η Θάνου μόνο είναι ένοχοι? Απλά βρήκαν δύο αθλητές χωρίς μεγάλους προστάτες με ηγεσία πολιτική και αθλητική της Ελλάδας ανύπαρκτη και το παίζουν και τιμητές και καθαροί. Πρώτοι στις κομπίνες είναι οι αθάνατοι της ΔΟΕ. Θα μπορούσε τότε το ΣΕΓΑΣ η πολιτεία να να προστατεύσει τους αθλητές αλλά αντί για αυτό τους πούλησε.

  2. avatar alex

    Διασκεδάσαμε και σήμερις!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει