Η τιμωρία των Κώστα Κεντέρη, Κατερίνας Θάνου και Χρήστου Τζεκου για το τροχαίο ατύχημα της 12ης Αυγούστου του 2004, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ήταν προβλεπόμενο πως θα επέφερε διάφορα σχόλια, τα περισσότερα ικανοποίησης, για την απόφαση του δικαστηρίου των Ευελπιδων. Με δηλώσεις του στο «Associated Press», ο εκπρόσωπος της ΔΟΕ, Μαρκ Ανταμς, θεώρησε δικαιολογημένη και σωστή τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η δικαιοσύνη, επιτέλους, αποδόθηκε και που αυτό το σκηνοθετημένο «ατύχημα» αποκαλύφθηκε για αυτό ακριβώς που ήταν. Ο δικαστής ξεκαθάρισε αυτό που ξέραμε από την αρχή. Το ατύχημα δεν συνέβη ποτέ. Επτά χρόνια, αφού προκάλεσαν το σκάνδαλο που ‘τάραξε’ τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, καταδικάστηκαν για σκηνοθεσία τροχαίου ατυχήματος για να καλύψουν έναν χαμένο έλεγχο την παραμονή των αγώνων», τόνισε ο παράγοντας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.