Μάχη με το χρόνο για να προλάβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στις 15 Μαΐου στο ΟΑΚΑ δίνει ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε την Τετάρτη στην προπόνηση της ΑΕΚ θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η απουσία του από τους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ με Ολυμπιακό Βόλου και Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, ενώ για την ώρα δεν είναι με το μέρος του οι πιθανότητες να παίξει με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τον περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να τον πιέσει, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής κι αν ο Σκόκο επιστρέψει στη δράση δίχως να είναι 100% έτοιμος, μπορεί να τεθεί γρήγορα ξανά νοκ άουτ και να μην προσφέρει ούτε στα τρία τελευταία ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Φαβορί ο Λαγός

Πέραν της απουσίας του Νάτσο Σκόκο, ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να βρει μία λύση και για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Νίκος Καράμπελας είναι τιμωρημένος. Φαβορί για τη θέση είναι ο Παναγιώτης Λαγός, καθώς ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν εμπιστεύεται τον Κλαούντιο Νταντόμο. Ο Λαγός είχε πολύ καλή απόδοση σαν μέσος και συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά πιθανότατα θα παίξει πιο πίσω και τη θέση του στο κέντρο θα πάρει κάποιος άλλος (Μίτσελ ή Καφές οι επικρατέστεροι).

Από εκεί και πέρα, άγνωστες παραμένουν οι βουλές του Μανόλο Χιμένεθ για τον αντι-Σκόκο. Είναι πιθανό ο Λυμπερόπουλος να παίξει σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, στο πλευρό ενός εκ των Μπαχά (που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το πρώτο του γκολ) και Μπλάνκο, με τον Γκερέιρο να βρίσκεται σε ρόλο επιτελικού μέσου μπροστά από τους τρεις μέσους (Ντιόπ, Μάκος και Καφές ή Μίτσελ έχουν το προβάδισμα).

Όσο για το κέντρο της άμυνας, ο Κώστας Μανωλάς πιθανότατα θα παραμείνει αντί του Νταβίντ Ματέος (εκτός κι αν προτιμηθεί να πάρει ανάσες ο Δέλλας για να παίξει με τον Παναθηναϊκό τρεις μέρες μετά), καθώς προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και η ταχύτητά του είναι απαραίτητη για τις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου.

Πηγή: sport-fm.gr