Tην περίπτωση του Άλεξ Χέιχο από την Ουντινέζε εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο 29χρονος φορ έχει σημειώσει 23 γκολ σε 32 ματς φέτος με την Γρανάδα, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, με την ιταλική ομάδα στην οποία ανήκει να τον δίνει με 2.2 εκατομμύρια ευρώ ή και λιγότερα. Νέο σενάριο με δίδυμο Πάρντο-Σηφάκη «παίζει» στου Ρέντη. Τρεις οι υποψήφιοι αντί-Μπράβο.

Παρόμοια έκπληξη με αυτή του Νταβίντ Φουστέρ θέλει να κάνει και φέτος με τον Άλεξ Χέιχο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έβγαλε «λαβράκι» με τον Ισπανό μέσο και ανάλογο θέλει να επαναλάβει με τον επιθετικό της Ουντινέζε. Ο συμπατριώτης του στράικερ (ύψους 1.88μ) έχει κάνει εξαιρετική χρονιά με την Γρανάδα στη Segunda Division της Ισπανίας και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τους Ιταλούς, ίσως κινηθεί για την απόκτησή του, εάν προκύψει ανάγκη για έναν ακόμη επιθετικό. Οι ετήσιες απολαβές του Χέιχο υπολογίζονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ η ομάδα του «Φρίουλι» ζητάει 2.2 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή τον αγόρασε από τη Σανταντέρ.

Δίδυμο Πάρντο-Σηφάκη…
Ανατροπή δεδομένων, για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, αναφέρει η Sportday. Σύμφωνα με αυτό, στου Ρέντη σκέφτονται δίδυμο με Πάρντο και Σηφάκη, αν και ο πρώτος δεν έχει συναντηθεί ακόμα με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ενώ ο δεύτερος έχει ρήτρα αποδέσμευσης γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο ως σενάριο λογίζεται την παρούσα χρονική στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν προτάσεις για πολλούς τερματοφύλακες, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεχωρίσει αυτές των Αλμούνια, Καμενί, Μπράβο και Οτσόα, ενώ στη λίστα υπάρχουν επίσης και οι Καλαταγιούδ, Φαλκόν, Μάχο, Γιακούποβιτς.

Οι αντί-Μπράβο
Τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος πολύ δύσκολα πλέον θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, ψάχνουν Ερνέστο Βαλβέρδε και Εντουάρντο Μαθία. Πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος ωστόσο κοστολογείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ενώ επιθυμία του Έλληνα μπακ είναι να παραμείνει στη Γερμανία ή να βρει άλλη ομάδα στο εξωτερικό. Οι άλλες δύο λύσεις που μελετούν οι δύο Ισπανοί είναι ο Ινσούα από τη Λίβερπουλ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μαθία και μπορεί να μεσολαβήσει για ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, αλλά και ο Μαρκάνο της Βιγιαρεάλ, τον οποίος ξέρει καλά ο Βαλβέρδε. Για τον μπακ των «κόκκινων» μάλιστα, τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι έχει ήδη κατατεθεί πρόταση από τους Πειραιώτες, η οποία αγγίζει τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.

Μιραλάς και Χλεμπ
Τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς περιμένουν στον Ολυμπιακό, ώστε να ολοκληρώσουν τη συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο εκπρόσωπος του Βέλγου στράικερ θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πιθανώς και με τον τεχνικό διευθυντή Εδουάρδο Μαθία. Μοναδική περίπτωση για να …χαλάσει το deal είναι να έρθει πρόταση 4,2 εκατομμυρίων ευρώ μετρητά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου στους «ερυθρόλευκους», αυτή έχει πάει στα χέρια του Μαθία. Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, αφού πρέπει πρώτα να απεμπλακεί από την Μπαρτσελόνα και να πάρει αποζημίωση και μετά να ψάξει ένα νέο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, με απαιτήσεις που δεν θα έχουν σχέση με τα 4,5 εκατ. που προβλέπει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα».

Πηγή: sportfm.gr