Τους τόνους για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα θέλησε να ρίξει ο Σάντρο Ροσέλ. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» παραδέχτηκε ότι ο αρχηγός των Λονδρέζων είναι ψηλά στη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά τόνισε ότι αν οι «κανονιέρηδες» δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους, τότε η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει.

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Σεσκ Φάμπρεγκας το καλοκαίρι. Αυτό έχει ήδη αποφασιστεί και παρά το γεγονός ότι ο Γκουαρντιόλα έχει ζητήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δεν θα δώσουμε τόσα χρήματα» δήλωσε στο ισπανικό Sport, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, για να συμπληρώσει:

«Είναι αδύνατο να γίνει αυτή η προσφορά για έναν πολύ απλό λόγο. Στο ποδόσφαιρο, οι τιμές μειώνονται κάθε χρόνο και από τη στιγμή που δίναμε 40 εκατ. ευρώ πέρσι, δεν γίνεται να δώσουμε 30 εκατ. ευρώ φέτος. Αν ο κόουτς της ομάδας απαιτήσει τον Σεσκ, θα διαπραγματευτούμε με τους Άγγλους, αλλά πάντοτε με όριο και χωρίς τρελά ποσά. Αν αποδειχθεί ότι η αποστολή μας είναι αδύνατη, θα περιμένουμε για άλλες ευκαιρίες».

Πηγή: sport-fm.gr