Με αμυντική γραμμή που δεν έχει δοκιμάσει καλά-καλά ούτε σε προπόνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός, αφού ούτε σήμερα μπόρεσαν να προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους Καντέ και Σαριέγκι, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Σπυρόπουλου.

«Πάλι καλά» θα πρέπει να λέει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αφού τουλάχιστον δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων». Τα κακά νέα σχετίζονται με την αδυναμία των Καντέ και Σαριέγκι να γυμναστούν κανονικά, όπως άλλωστε και οι Σπυρόπουλος, Λέτο, Κλέιτον, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Με βάση τα παραπάνω, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τον Σεϊταρίδη στη δεξιά πτέρυγα, τον Ιωαννίδη αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι ο Βύντρα μετατοπίζεται στο κέντρο και θα αγωνιστεί πλάι στον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

Στο μεταξύ, νέα βελτιωμένη πρόταση έκανε ο Παναθηναϊκός στον Λουκά Βύντρα. Οι «πράσινοι» προφέρουν στον διεθνή αμυντικό ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 800.000 ευρών, συμπεριλαμβάνων και των μπόνους και περιμένουν την απάντησή του.

Πηγή: sport-fm.gr