Εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης έθεσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος για να διαλευκανθεί η υπόθεση με τις περίφημες κασέτες, όπως δήλωσε μετά την κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

«Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη για να λύσουμε τα όσα προβλήματα υπάρχουν. Κάθε δικαστική έρευνα είναι προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε αποχωρώντας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια είπε: «Ο κ. Κούγιας έκανε κάποιες καταγγελίες και αυτές θα εξεταστούν από τον εισαγγελέα». Παράλληλα διευκρίνισε πως «…δεν έχω λάβει επιστολή από τον Σωτήρη Βοργιά ή οποιονδήποτε άλλον».

Ερωτηθείς αν τον βρίσκει σύμφωνο η άποψη του Αχιλλέα Μπέου πως ένας πρόεδρος μπορεί να τηλεφωνεί σε έναν διαιτητή, απάντησε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα».

Για το ενδεχόμενο η Σούπερ Λίγκα να διαλυθεί και να περάσουν οι αρμοδιότητες διοργάνωσης του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ, ο κ. Πιλάβιος παρέπεμψε στη συνέντευξη Τύπου της ερχόμενης Παρασκευής, που βασικό ζήτημα έχει την αδειοδότηση των ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr