Τον Παναθηναϊκό εμπλέκει γαλλική ιστοσελίδα στην καθυστέρηση του Λαντρί Ενγκουεμό να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχει γίνει από την Νανσί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας: “estrepublicain.fr”, το οποίο το αναπαράγει και αυτή του francefootball, ο Καμερουνέζος μέσος δεν έχει απαντήσει σε πρόταση νέας συνεργασίας από την Νανσί διότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό αλλά και από άλλες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η διοίκησης της Νανσί έχει καταθέσει πρόταση στον Ενγκουεμό πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, και παρά το γεγονός πως είχε ζητήσει μια άμεση απάντηση από τον παίκτη, αυτή δεν υπάρξει εδώ και τόσο χρονικό διάστημα.

Ποιος είναι ο Ενγκουεμό
Ο Ενγκουεμό γεννήθηκε στο Καμερούν στις 28 Νοεμβρίου του 1985. Έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως στον άξονα.

Την καριέρα του την ξεκίνησε το 2005 από την Νανσί. Σε 96 συμμετοχές έχει πετύχει δύο γκολ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε στη Σέλτικ ως δανεικός. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν με την οποία έχει παίξει 21 φορές και έχει πετύχει δύο γκολ.

Πηγή: sportfm.gr