Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη. Εξερχόμενοι από τα γραφεία της ΠΑΕ οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς απέκτησε το 67% της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παραμένει πρόεδρος ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Η σημερινή συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κράτησε περίπου 3 ώρες και οι δύο άνδρες κατέληξαν -όπως αναμενόταν- σε συμφωνία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπαίνει στην ΠΑΕ με 50 εκατ. ευρώ. Ο γνωστός εφοπλιστής γίνεται μεγαλομέτοχος καθότι θα πάρει το 67% των μετοχών της ομάδας.

Ωστόσο θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί με τον κ. Κόκκαλη. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο πόστο του. Όπως τόνισε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού «η συμφωνία επετεύχθη για το καλό του Ολυμπιακού. Για να μπορέσει να ανταπελέξθει στις συνθήκες που υπάρχουν».

Τι δήλωσαν Σ. Κόκκαλης, Β. Μαρινάκης

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του επισήμανε πως «συμφωνήσαμε για την εξέλιξη και την πρόοδο του Ολυμπιακού. Όλα γίνονται με κοινό γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Από εδώ και πέρα θα έχουμε να πούμε πολλά μαζί». Από μέρους του ο κ. Κόκκαλης τόνισε: «Έγινε μία δυναμική ενίσχυση με την είσοδο του κ. Μαρινάκη. Ότι γίνεται, γίνεται για το καλό της ομάδας».

www.gazetta.gr