Ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Score» έχει διαλέξει ποιοι δυο παίκτες είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την άμυνα της ΑΕΚ.

Οι παίκτες που διάλεξε ο ισπανός τεχνικός είναι έλληνες διεθνείς που η τιμή τους δεν είναι εξωφρενική, ωστόσο για να αποκτηθούν θα πρέπει να ξοδευτούν κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μόρας, τον οποίο ο Χιμένεθ βλέπει σαν ιδανικό αντικαταστάτη του Δέλλα, εάν αυτός δεν συνεχίσει, θα μπορούσε να αποκτηθεί ως ελεύθερος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εφικτή συμφωνία εάν η ΑΕΚ προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει τις 400.00 ευρώ συν μπόνους.

Ο Χιμένεθ ζήτησε επίσης να γίνει εκ νέου προσπάθεια το καλοκαίρι για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν η ΑΕΚ πλησίασε τον ΠΑΟΚ το χειμώνα για τον παίκτη, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την αντικατάσταση του.

Η Ένωση θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον παίκτη, καθώς ο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για αυτόν, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια νέα δελεαστική πρόταση καθώς ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013. Μπορεί λοιπόν να έχει χάσει την θέση βασικού που είχε ο Μαλεζάς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα τον ξεπουλήσει.

Πηγή: gazzetta.gr