Στην αναζήτηση του διαδόχου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη και επιθυμία είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας να έχει όνομα στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» ανάλογο του Αργεντινού. Ο λιγότερο… τσουχτερός από όσους ακούγονται είναι ο Πολ Λε Γκουέν, ο οποίος συγκεντρώνει εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν το διαβατήριο για την επιτυχία.

Ο Γάλλος είναι ελεύθερος και διψασμένος, αφού δεν έχει εργαστεί από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την εθνική Καμερούν. Παράλληλα διαθέτει σημαντική εμπειρία από την παρουσία του σε Ρεν, Λιόν, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρέιντζερς. Όλα καλά με τον Λε Γκουέν, αλλά και ένα μείον: τις απαιτήσεις του. Ο 46χρονος έχει υψηλό κασέ και θα χρειαστεί να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για να υπάρξει «γάμος» με τον Άρη.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο σαφώς πιο προσιτός Ούγκο Σάντσες, ενώ οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να δελεάσουν ένα σπουδαίο όνομα, να παραμείνουν με τον Γιάννη Μιχαλήτσο μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε σε προσωρινή λύση ή μη δοκιμασμένη λύση.

Πηγή: sport-fm.gr