Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον τελικό του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις για την ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία.

Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία των Ερυθρόλευκων και ένα από τα μεγαλύτερα συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για τη χώρα μας σε συλλογικό επίπεδο και στον Πειραιά προετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα για να είναι όλα στην εντέλεια στις 29 Μαΐου.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις. Η πρώτη είναι η πρόσκληση στον μικρό Γιαννάκη, τον οπαδό του ΠΑΟΚ που έχει κινητικά προβλήματα, προκειμένου να παρευρεθεί στην OPAP Arena.

Πρόκειται για ένα παιδί που έχουν στην καρδιά τους όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έχει αποδειχθεί σε αγώνες αρκετών ομάδων, ένα παιδί που είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σε συνομιλία που είχε με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Η δεύτερη σημαντική κίνηση του Μαρινάκη είναι η μετάδοση του τελικού του Europa Conference League και από το Mega ώστε να μπορούν να τον παρακολουθήσουν και όσοι δεν είναι συνδρομητές της Cosmote TV.