Ούτε καν σε συζητήσεις δεν μπήκε ο Παναθηναϊκός μετά από διερευνητική επαφή που υπήρξε προκειμένου να παραχωρήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάνατζερ ξένου συλλόγου, πιθανότατα της Γαλατασαράι, μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα για τις οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού», ρωτώντας παράλληλα να ενημερωθεί αν πωλείται ο Γάλλος επιθετικός, για να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα διοικητικά στον Παναθηναϊκό να τελούν υπό τρικυμία, όμως -όπως προκύπτει και από δηλώσεις του ίδιου του Γάλλου σούπερ σταρ- κανείς στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένος να χρεωθεί ενδεχόμενη πώληση του Σισέ, μεσούσης της περιόδου κι ενώ οι «πράσινοι» συνεχίζουν να καταδιώκουν τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ενώ διεκδικούν με αξιώσεις και το Κύπελλο Ελλάδας.

Από νωρίς υπήρξε η πληροφορία πως μετά το φιλολογικό κατά κύριο λόγο ενδιαφέρον, αγγλικών και γαλλικών ομάδων, θα υπήρχε και επίσημη κρούση από σύλλογο του εξωτερικού. Τελικά φαίνεται ότι αυτή έγινε από την τουρκική Γαλατασαράι, η οποία δεν πρόσφερε κάποιο συγκεκριμένο ποσό, αλλά θέλησε να μάθει τις απαιτήσεις των «πρασίνων», που όμως δεν δέχτηκαν καν να μπουν σε συζητήσεις και το θέμα… «πέθανε» εκεί.

Άλλωστε πολύ πρόσφατα και ο ίδιος ο Γάλλος έχει με δηλώσεις του ξεκόψει το «βήχα» σε επίδοξους μνηστήρες, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι…

Πηγή: sport-fm