Με βάση τη σύνθεση του νέου εικοσαμελούς Δ.Σ. -και μετά την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη- καλούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να εκλέξουν νέο πρόεδρο την Πέμπτη. Οι λύσεις είναι περιορισμένες, αλλά όλα συνηγορούν στο ότι ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν θα είναι τόσο ισχυρός όσο ο Πατέρας ή ο Πολέμης. Τα τρία σενάρια, ποιος είναι το φαβορί, το πιθανό αδιέξοδο και… η έκπληξη! Στην Αθήνα η «Γαλατά» για Σισέ!

Οι Πολέμης και Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκαν. Οι δεύτεροι, μάλιστα, ούτε καν το συζητούν. Ο Νίκας δεν έχει χρόνο, θέμα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν τίθεται, ο Πατέρας αποχώρησε και μόνο στο μέλλον μπορεί να ξαναβγεί μπροστά, οπότε τα σενάρια για την προεδρία στον Παναθηναϊκό είναι τρία:

1) Δημήτρης Γόντικας: Αποτελεί επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου, αφού δεν θέλει η οικογένεια να φαίνεται ότι κάνει ακόμα το απόλυτο κουμάντο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους μετόχους και η περίπτωσή του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Άλλωστε, ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι αρνητικός και ως εκ τούτου (και εφόσον του προταθεί), είναι το φαβορί για να αναλάβει.

2) Παναγιώτης Δάβαρης: Έχει βάλει 5 εκατ. ευρώ στην «πράσινη» ΠΑΕ, συμμετείχε στην πρώτη αύξηση και στην τελευταία (του Σεπτεμβρίου). Θα μπορούσε να βγει μπροστά, όμως, ο ίδιος δεν φαίνεται και τόσο θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο…

3) Γιώργος Βαρδινογιάννης: Το όνομά του συζητιέται μεταξύ των μετόχων και είναι το αουτσάιντερ. Το αν θα γίνει η… έκπληξη θα φανεί. Το σενάριο τον θέλει να προτείνεται για πρόεδρος, με τον Γόντικα α αντιπρόεδρο και τον Μαυροκουκουλάκη β αντιπρόεδρο. Βαρδής και Τζίγκερ, πάντως, δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχουν στο μυαλό του αυτό το θέμα…

Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το αδιέξοδο, έτσι όπως είναι τα πράγματα. «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε χωρίς πρόεδρο» λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά θα πρέπει οι ίδιοι να δώσουν λύση…

Στην Αθήνα η «Γαλατά» για Σισέ!
Στέλεχος της Γαλατασαράι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα, είτε για να προσεγγίσει τον Τζιμπρίλ Σισέ, είτε ακόμα και τον Παναθηναϊκό, καταθέτοντας επίσημη πρόταση! Στην Τουρκία λένε ότι η «Γαλατά» μπορεί να προσφέρει μέχρι και 7 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται τον Γενάρη και ειδικά με αυτό το ποσό. Μόνο αν δώσει κάποιος τη ρήτρα των 14 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει κάτι…

Γκέρα: «Παναθηναϊκός; Τιμή μου»!
Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι Ζόλταν Γκέρα. Ο Ούγγρος μέσος της Φούλαμ πληροφορήθηκε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο- εφόσον, φυσικά, προκύψει επίσημη κρούση- να έρθει στην Ελλάδα!

«Είναι αλήθεια πως έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Νιώθω πολύ καλά να ακούω ότι συνδέομαι με μία τόσο γνωστή ομάδα όπως εκείνη», τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Nemzeti Sport» της πατρίδας του ο διεθνής άσος!

Πάντως, όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή στην Αγγλία και μετά το τέλος του συμβολαίου του με τη Φούλαμ (το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος): «Δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να παίζω ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η ομάδα μου, η πόλη αν και δεν θεωρώ απίθανο να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Θα ήθελα πολύ να μείνω στην Αγγλία, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παίξω ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα».

«Μπαίνουν» σήμερα Μπουμσόνγκ-Ζιλμπέρτο!
Τη σημερινή προπόνηση περιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό για να διαπιστώσει αν, τελικά, θα έχει τους Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος αμυντικός και ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα τη Δευτέρα και από σήμερα, έχοντας, πλέον, ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν, θα δοκιμάσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο Μπουμσόνγκ φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ζιλμπέρτο για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Πηγή: sportfm.gr