Διαψεύδει ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του και επαναλαμβάνει την επιθυμία του Βέλγου επιθετικού να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του πρώτου τους σκόρερ από τη Σεντ Ετιέν και παρά τις καθυστερήσεις υπάρχει βεβαιότητα πως ο Μιραλάς θα παραμείνει στο λιμάνι.

«Δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχουμε πει ότι ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί λύση και θα παραμείνει στην ομάδα», δήλωσε στη «SportDay» ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο Ολυμπιακός δεν θα… γλιτώσει χρήματα και θα αναγκαστεί να καταβάλει τα 2,5 εκατ. ευρώ (σε τρεις δόσεις με εξόφληση μέσα σε μία διετία), που προβλέπονται από την οψιόν αγοράς, αφού οι «στεφανουά» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις.

Όσο για τις απολαβές του παίκτη, οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα προσφέρουν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ στον Μιραλάς (από το 1 εκατ. ευρώ που παίρνει τώρα ετησίως). Σημειώνεται πως αν δεν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο ο Μιραλάς, θα μπορεί να μεταγραφεί το καλοκαίρι σε ομάδα που θα καταβάλει 4,2 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

Ενισχυμένος με ΠΑΟΚ
Νέα πρόσωπα θα έχει ο Ολυμπιακός στην ενδεκάδα του για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΟΠΑΠ, την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Κέβιν Μιραλάς, που άντεξε μόλις 24 λεπτά στο ματς με τον Πανσερραϊκό λόγω ίωσης, είναι πλέον απολύτως καλά και θα ηγηθεί της επίθεσης.

Μία πιθανή σύνθεση είναι η ακόλουθη: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο ή Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ζαϊρί ή Φετφατζίδης, Μιραλάς και Πάντελιτς σε 4-2-3-1. Για πρώτη φορά στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Φουστέρ και ο Ντουντού, πιθανότατα και οι Μοϊσές και Νέμεθ.

* Μόλις 4.000 εισιτήρια απέμειναν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν πωληθεί 13.500 και μαζί με τα διαρκείας ο αριθμός των «καπαρωμένων» θέσεων φτάνει τις 28.000.

Πηγή: sportfm.gr