Τα πάντα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ. Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου (στις 12 το μεσημέρι), το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο (legend) της ομάδας, Θωμά Μαύρο, να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσκεκλημένοι θα είναι μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν το μουσείο στο κοινό, στο οποίο η είσοδος θα επιτραπεί πολύ σύντομα.

Η ανακοίνωση:

«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της».