«Ετοιμοπόλεμος» είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι πληροφορίες που τον ήθελαν να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (17:15) επιβεβαιώθηκαν. Ο διεθνής αμυντικός γύρισε το πόδι του στη χθεσινή προπόνηση, αλλά το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών διαβεβαίωσε ότι μπορεί να λάβει μέρος στο αυριανό ματς. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τοροσίδης, Μανιάτης και Ιμπαγάσα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, ο πιο άτυχος απ’ όλους είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ, καθώς μπορεί να νοιώθει πολύ καλύτερα, αλλά δεν προπονήθηκε επειδή ήταν εξαντλημένος από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Χολέμπας, ο οποίος ταλαιπωρείται κι αυτός από ίωση, δέχθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ οι Ντουντού και Ουρτάδο συνέχισαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης. Κανονικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Ιμπαγάσα, αλλά δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπως και οι Τοροσίδης και Μανιάτης, επειδή είναι τιμωρημένοι.

Οι 17 «εκλεκτοί» του Ερνέστο Βαλβέρδε: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Λεάντρο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Πηγή: sport-fm