Την πρώτη της συγκέντρωση πριν τους αγώνες των play-offs του Nations League πραγματοποίησε η Εθνική, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας να υποδέχονται τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και όσους από κείνους του εξωτερικού που βρέθηκαν στις κλήσεις και τους το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Όλοι έφτασαν στο ξενοδοχείο έχοντας εξαιρετική διάθεση σχηματίζοντας μικρά… πηγαδάκια είτε μεταξύ τους είτε με ανθρώπους της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Σήμερα θα κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενόψει του πρώτου νοκ άουτ αγώνα κόντρα στο Καζακστάν την Πέμπτη (21/03-21:45).

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο προπονήσεις στο ίδιο γήπεδο και την παραμονή του αγώνα η ομάδα θα κάνει προπόνηση στην «OPAP Arena». Ύστερα από το παιχνίδι με το Καζακστάν, θα κάνει προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου μέχρι να μάθει τον αντίπαλό της για τον τελικό, εάν περάσει το Καζακστάν και να αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο ή την Γεωργία, ανάλογα ποιος θα έχει προκριθεί.