Αίσιο τέλος είχε για τους οπαδούς της ΑΕΚ η περιπέτεια στη Λαμία, όπου είχαν συλληφθεί έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα, επειδή είχαν ανάψει καπνογόνα σε γειτονικές ταράτσες από όπου παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Ήταν ένα ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών αλλά κάποιοι φίλοι της Ένωσης είχαν καταφέρει να ανέβουν σε ταράτσες που έβλεπαν στο γήπεδο, έχοντας συνεννοηθεί με τους ιδιοκτήτες των σπιτιών. Εκεί, λοιπόν, βλέποντας την ομάδα τους να παίρνει τη νίκη, άναψαν και δύο καπνογόνα.

Αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν λόγος για να υπάρξουν προσαγωγές και τελικά συλλήψεις έξι οπαδών, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι την Τετάρτη (13/3) αφού κρίθηκαν αθώοι στη δίκη που έγινε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Όλοι τους κατέθεσαν ότι δεν γνώριζαν πως με το νέο αυστηρό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα απαγορευόταν το να ανάψουν καπνογόνα έξω από αυτά, ενώ παράλληλα τόνισαν πως η κίνησή τους δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν αφού όλα κύλησαν ήρεμα.

Το δικαστήριο, επομένως, αποδέχθηκε ότι βρέθηκαν σε νομική πλάνη καθώς δεν ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να ανάψουν καπνογόνα εκτός γηπέδου και η περιπέτειά τους έλαβε τέλος.