Τον Οκτώβριο του 2021 ο Τζος Καβάλο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και τώρα ενημέρωσε όλο τον κόσμο, μέσω των social media, ότι αρραβωνιάστηκε με έναν ηλεκτρολόγο, στον οποίο έκανε πρόταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος Αυστραλός αριστερός μπακ είχε τολμήσει τον Οκτώβριο του 2021 να μιλήσει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και είχε προκαλέσει πάμπολλες αντιδράσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, πάντως, είχε μόνο υποστήριξη και τώρα ήρθε η ώρα για να ενημερώσει τους πάντες ότι η προσωπική του ζωή πάει καλά.

Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Καβάλο αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, κάνοντάς του μάλιστα την πρόταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ομάδας του, την οποία και ευχαρίστησε για την υποστήριξή της.

«Αρχίζοντας αυτή τη χρονιά με τον αρραβωνιαστικό μου. Ευχαριστώ Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ για τη βοήθειά σου στη δημιουργία αυτής της έκπληξης», ανέφερε στο μήνυμά του.