Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/2) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι υποχρεωμένος να νικήσει αν θέλει να παραμείνει, έστω χωρίς να είναι φαβορί, στη μάχη του τίτλου και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν απέφυγε τις εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις επιλογές του για την αποστολή.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Ερυθρόλευκων με νίκη κόντρα στη Φερεντσβάρος και τώρα είναι έτοιμος και για το πρώτο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν είναι εύκολο το παιχνίδι… Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο το τρίποντο και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (17/2), μετά το τέλος της οποίας ο Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.

Από αυτή, λοιπόν, αποκλείστηκαν οι Αλεξανδρόπουλος και Ντόη που ήταν βασικοί κόντρα στη Φερεντσβάρος ενώ εκτός έμειναν και οι νεοαποκτηθέντες Άμπι και Καμπράλ, ο Ελ Αραμπί και οι τραυματίες Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς της Τούμπας είναι οι Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.