Αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 45′ λόγω αποβολής του Ασλανίδη, ο Βόλος άντεξε και πήρε τον βαθμό με το τελικό 0-0 κόντρα στην Κηφισιά εκτός έδρας, με τη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στη Stoiximan Super League να συνεχίζεται.

Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση και στο -1 από τους Θεσσαλούς, οπότε μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για τη νίκη και την προσπέραση στη βαθμολογία, αγγίζοντας το γκολ στο 3ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Μενέντες στο οριζόντιο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Μπαριέντος να απομακρύνει.

Ένα δεκάλεπτο μετά στο παιχνίδι υπήρξε ένταση λόγω του Αχιλλέα Μπέου που τελικά αποβλήθηκε, με τον Βόλο να έχει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 20′ με το κοντινό σουτ του Κόμπα αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε και ο παίκτης των φιλοξενούμενων δεν τα κατάφερε ούτε στην επαναφορά.

Τα δεδομένα του παιχνιδιού άλλαξαν στο 45′, όταν ο Ασλανίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπιφουμά και άφησε με 10 παίκτες τους Θεσσαλούς, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σταθερά στην άμυνα έχοντας ως στόχο να κρατήσου το 0-0 και να παραμείνουν στο +1 από την Κηφισιά. Και όντως αυτό έγινε.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 52′ με το εξ επαφής πλασέ του Τεττέι που απέκρουσε ο Κόβατς και από εκεί και πέρα παρά τις προσπάθειές τους μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ και να πάρουν τη νίκη, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην προτελευταία θέση.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83′ Γιόβαντσιτς), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66′ Σνάιντερλαντ), Μενέντες, Μπιφουμά, Τεττέι, Κλωναρίδης (66′ Ίλιεφ).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (88′ Μωραΐτης), Γκαρσία.