Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς, ο Βόλος ισοφάρισε επίσης νωρίς και το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τη μάχη τους με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8′ με το πολύ όμορφο πλασέ του Σενγκέλια μετά την πάσα του Λιάβα (0-1). Ιδανική, όμως, ήταν και η αντίδραση των γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 15′ με τον Γκαρσία στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Στεργιάκη στο σουτ του Μύγα.

Από νωρίς, επομένως, το σκορ ήταν στο 1-1 και στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ, χωρίς να το πετύχει καμία εκ των δύο όμως. Ο Μύγας ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Θεσσαλών, έχοντας και ένα σουτ που έφυγε λίγο άουτ στο 35′, ενώ οι Αγρινιώτες έγιναν απειλητικοί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Καρέλη, το σουτ του οποίου κόντραρε και τελικά ο Κόβατς βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα για να παραχωρήσει κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο λίγα πράγματα… Πραγματικά λίγα… Ο Βόλος έγινε επικίνδυνος στο 68′ με την κεφαλιά του Μωραΐτη που κόντραρε στον Οικονόμου μετά την άστοχη έξοδο του Στεργιάκη, ενώ ο Παναιτωλικός ρίσκαρε λίγο περισσότερο στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Έτσι, το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και δεν άφησε ικανοποιημένη καμία εκ των δύο ομάδων, οι οποίες συνεχίζουν τη μάχη τους για παραμονή στην κατηγορία.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81΄ Ντε Καμπς), Μπαριέντος (57΄ Τσοκάνης), Κόμπα (64΄ Μωραϊτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (57΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (81΄ Μπερτόγλιο).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57΄ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70΄ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84΄ Χουάνπι), Καρέλης (84΄ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (84΄ Ντίας).