Επιμένει ο Νίκος Μαχλάς στην πρόθεσή του να παραιτηθεί μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στα Γιάννενα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, αν και δεν έγινε δεκτή από σύσσωμο το ΔΣ του ΟΦΗ που τον πιέζει να συνεχίσει.

Ο Νίκος Μαχλάς μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα κάνοντας την εμφάνισή του έξω από τα γραφεία του ΟΦΗ δήλωσε: «Πρέπει να έρθει ένα στοπ στην ομάδα. Να πάρουν μηνύματα στην ομάδα και να καταλάβουν ότι προσπαθούμε νόμιμα και ηθικά. Για αυτόν τον λόγο πήρα αυτήν την απόφαση. Εγώ έχω παραιτηθεί και τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά. Η απόφασή μου είναι οριστική. Πιστεύω να είναι ένα σοκ. Ελπίζω να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα σε έναν κύκλο και όλοι να κρύβονται. Υπάρχουν θεσμικοί παράγοντες και άνθρωποι που πρέπει να μας βοηθήσουν. Είμαι άνθρωπος που έχω δείξει ότι στα δύσκολα ότι κάνω το κάνω γιατί το αγαπάω. Έχω αποδείξει ότι στηρίζω αυτήν την ομάδα γιατή την αγαπάω. Νιώθω ότι δεν έχω τη στήριξη από κανέναν».

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Μαχλά – η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Μαχλά ενώ στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι τελεί υπό παραίτηση για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την γνωστοποίηση της απόφασης για την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ
Στο σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο πρόεδρος Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του για λόγους τους οποίους εξέθεσε αναλυτικά και οι οποίοι άπτονται του χθεσινού διαιτητικού εγκλήματος κατά της ομάδας μας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από διαλογική συζήτηση αποδέχτηκαν τις θέσεις του Προέδρου και σύσσωμα αποφάσισαν ότι το ΔΣ τελεί υπό παραίτηση μετά την πάροδο 15 ημερών εάν δεν πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Αποκατάσταση της αδικίας την οποία υπέστη η ΠΑΕ ΟΦΗ στον αγώνα των Ιωαννίνων.
2. Την ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των θεσμικών και πολιτικών φορέων της Κρήτης στον αγώνα για τη δικαίωση της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θεωρεί με υπερηφάνεια τον εαυτό της ως σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επισημαίνουμε και υπενθυμίζουμε ότι τα πεπραγμένα των Αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου εις βάρος των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο δεν έχουν προηγούμενο: Η εξόφθαλμη παράνομη στέρηση της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα στα μπαράζ του προηγούμενου Ιουνίου, από τους γνωστούς σε όλους μας κύκλους, οι μεθοδεύσεις της ομοσπονδίας, μετά από πολιτικές παρεμβάσεις, στην Επιτροπή Αδειοδότησης που ακολούθησε, τα συνεχή διαιτητικά λάθη που μας στερούν βαθμούς, και τελευταίο και πιο κραυγαλέο, η συμπεριφορά του κ. Λαμπρόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας στην Ήπειρο, όπου με την κάλυψη των ανωτέρων του, καταστρατηγήθηκε, εξευτελίστηκε και βιάστηκε κάθε έννοια κανονισμού και συνθηκών διεξαγωγής αγώνα.

Το κατ εξακολούθηση έγκλημα που συντελείται εδώ και καιρό εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ συντεταγμένα από τις Αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου καιρός είναι να σταματήσει. Το αστείο έχει παρατραβήξει. Αν οι αρμόδιες Αρχές δε θεωρούν την ΠΑΕ ΟΦΗ κομμάτι του ποδοσφαίρου της Ελλάδας, όπως η ίδια υπερήφανα θεωρεί εαυτόν, το πιο αντρίκιο που έχουν να πράξουν είναι να μας το ανακοινώσουν επισήμως, δημόσια και θαρραλέα. Επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε μία Λίγκα που θα μας συμπεριφέρεται με ισονομία και αξιοπρέπεια και όχι ως να είμαστε τα αποπαίδια και τα κορόιδα ενός διεφθαρμένου συστήματος.

Σε αυτή την χώρα της σήψης, της διαφθοράς και των υπόγειων διαδρομών η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Αντίθετα έχουμε χρέος να δώσουμε των δίκαιο αγώνα για την αναγέννηση του αθλητικού ιδεώδους στη χώρα μας και να δώσουμε όραμα και χαρά στους φίλους του ΟΦΗ και της Κρήτης που είναι και πολίτες αυτής της χώρας.

Καλούμε τους φίλους του ΟΦΗ και του αθλητισμού σε όλη τη Κρήτη σε επαγρύπνηση και σε αγωνιστική διάθεση για συμμετοχή για τη πρόοδο και προκοπή της ομάδας μας.

Ο ΟΦΗ είναι η αθλητική σημαία της Κρήτης και οφείλουμε να την προστατέψουμε. Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων.

Πηγή: gazzetta.gr