Η Γουέστ Μπρομ υποδέχθηκε τη Γουλβς για το κύπελλο Αγγλίας αλλά το αγωνιστικό κομμάτι είναι το τελευταίο που απασχολεί τα ΜΜΕ και ο λόγος είναι όσα έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Σκηνικά που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’80, όταν οι χούλιγκανς κυριαρχούσαν στα γήπεδα της χώρας, έζησε η Αγγλία στο «Χόθορνς». Εκεί, η Γουλβς ήταν μπροστά στο σκορ από το 38′ με γκολ του Νέτο και στο 78′ έκανε και το 0-2 με τον Κούνια.

Αυτό ήταν… Οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα οι μεν στους δε και τελικά κάποιοι εξ αυτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση.

Μέσα σε όλα αυτά, οι παίκτες της Γουλβς έφυγαν για τα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, με τους «Λύκους» να παίρνουν τελικά την πρόκριση, όταν ηρέμησε η κατάσταση, επικρατώντας με 2-0.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν κόντρα τα τελευταία χρόνια και η αστυνομία θα κάνει πλέον έρευνα για να διαπιστώσει πώς ξεκίνησαν όλα, αφού αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κάποιοι οπαδοί της Γουλβς ήταν σε εξέδρες οπαδών της Γουέστ Μπρομ.