Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας για εφέτος με 40 πόντους (19 στην πρώτη περίοδο), έγινε ο 51ος παίκτης στην ιστορία του NBA που ξεπερνά τους 20.000 πόντους και οι Μπακς επικράτησαν των Σπερς στο Μιλγουόκι με 132-119. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη για τα «ελάφια», που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 20-7. Αντίθετα, το Σαν Αντόνιο, που έπαιξε χωρίς τον Βίκτορ Γουεμπανγιάμα (δεξί αστράγαλος), έχασε το 20ο από τα τελευταία 21 παιχνίδια και έπεσε στο 4-22.

Ο Μπακς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 13 πόντους στο ημίχρονο και με 24 στην τρίτη περίοδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με 1/13 σουτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ατομικό ρεκόρ με 16 ασίστ, ενώ είχε επίσης 11 πόντους (4/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/6 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε σχεδόν 34 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα ο Μπόμπι Πόρτις είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Κρις Μίντλετον.

Η πρόταση γάμου

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ένα ζευγάρι, καθώς άνδρας έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Σ’ ένα από τα events που γίνονται στις διακοπές των αγώνων, η γυναίκα επιλέχθηκε από τους υπαλλήλους των Μπακς, για να λάβει μέρος σε παιχνίδι και της έκλεισαν τα μάτια. Τότε εμφανίστηκε ο σύντροφός της φορώντας φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και με το δαχτυλίδι ανά χείρας τη ζήτησε σε γάμο. Εκείνη είπε το «ναι» με τον «Greek Freak» να χαμογελά και να γράφει για το περιστατικό στα social media: «Απλά θέλω να νιώσω αληθινή αγάπη», αναφέροντας τους στίχους από το τραγούδι «Feel» του Ρόμπι Γουίλιαμς.