Ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς του NBA, Άντονι Έντουαρντς, με δήλωσή του θέλησε να παρουσιάσει τη δική του οπτική έπειτα από τις κατηγορίες μοντέλου πως την πίεσε και της έδωσε 100.000 δολάρια προκειμένου να κάνει έκτρωση.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε το μοντέλο Πέιτζ Τζόρνταε, που παράλληλα είναι και δημιουργικός ερωτικού περιεχόμενου σε διάφορες πλατφόρμες όπως το OnlyFans, εμφανίζονταν φερόμενες συνομιλίες με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα που της έλεγε να «κάνε έκτρωση χα χα» και «κανείς δεν θέλει να έρθει ένα παιδί στον κόσμο», ενώ της ζητούσε επίμονα να του στείλει το βίντεο που επιβεβαίωνε πως έκανε την επέμβαση, ενώ παρουσίασε κι άλλο ένα screenshot με τη μεταφορά 100.000 δολαρίων από λογαριασμό με τα αρχικά του αθλητή.

«Έκανα ορισμένα σχόλια εν βρασμώ και τα οποία δεν με αντιπροσωπεύουν και δεν συντάσσονται με όλα όσα πιστεύω και θέλω ως άνδρας. Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να νιώθουν δυνατές και να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις όσον αφορά στο σώμα τους και για ό,τι είναι καλύτερο για εκείνες. Χειρίζομαι τα προσωπικά μου ζητήματα ιδιωτικώς και δεν θα σχολιάσω οτιδήποτε περισσότερο σχετικά σε αυτό το χρονικό σημείο», ανέφερε ο Έντουαρντς, του οποίου η σύντροφος, Ζανίν Ρόμπλες, πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω Instagram πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί τους.

Πολλά προβλήματα

Ο Άντονι Έντουαρντς που ηγήθηκε της Εθνικής των ΗΠΑ στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ και θεωρείται πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνει ο επόμενος μεγάλος σταρ του NBA, στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί από την λίγκα για ομοφοβικά σχόλια, αλλά και για επεισόδιο όπου χτύπησε με καρέκλα εργαζόμενους των Ντένβερ Νάγκετς.

«Τα όσα έχουν συμβεί δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας ως σύλλογος, αλλά και τις αξίες του Έντουαρντς ως νέου άνδρα. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πως η διαδικασία εκπαίδευσης και ωριμότητας του Άνθονι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη», είπε ο προπονητής της ομάδας Κρις Φιντς.

Ο Έντουαρντς αυτή τη σεζόν έχει 24,2 πόντους κατά μέσο όρο με τους Τίμπεργουλβς να έχουν ρεκόρ 19-5 και να νιώθουν ικανοί να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα του NBA.