Μοντέλο κατηγορεί τον Άνθονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς του NBA πως την πίεσε για να κάνει έκτρωση αφού έμεινε έγκυος στο παιδί του.

Η Πέιτζ Τζόρνταε, μοντέλο και δημιουργός ερωτικού περιεχόμενου στην πλατφόρμα OnlyFans, δημοσίευσε ορισμένα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον άσο των Τίμπεργουλβς και στα οποία ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας παρουσιάζεται να της λέει να μην κρατήσει το παιδί γιατί εκείνος δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα, η γυναίκα του αναφέρει πως στο παρελθόν είχε τραυματική εμπειρία από άλλη έκτρωση την οποία είχε κάνει, σημειώνοντας πως μετανιώνει πολύ για την απόφασή της.

Ο Έντουαρντς, στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ εμφανίζεται να έχει σχέση με άλλη γυναίκα την Ζανίν Ρόμπελ, στην οποία πριν από μερικούς μήνες αφιέρωσε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα του NBA.

Το μοντέλο, έπειτα από τα μηνύματα των συζητήσεων τους, όπου σ’ ένα από αυτά ο Άνθονι Έντουαρντς φέρεται να της είπε «κάνε έκτρωση, χα χα», έκανε κι άλλη ανάρτηση παρουσιάζοντας ένα screenshot από μια μεταφορά 100.000 δολαρίων από έναν λογαριασμό με τα αρχικά του άσου των Τίμπεργουλβς.

«Το πρόσωπο της λίγκας»

Ο Άνθονι Έντουαρντς ήταν ο ηγέτης της ομάδας των ΗΠΑ στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ, όπου οι Αμερικανοί τερμάτισαν στην 4η θέση χάνοντας στο «μικρό» τελικό από τον Καναδά. Στο NBA εδώ και χρόνια θεωρούν πως μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια θα γίνει το πρόσωπο της λίγκας και ο επόμενος μεγάλος σούπερ σταρ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, όταν θα βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Τζοέλ Εμπίντ.

Αυτή τη σεζόν, οι Τίμπεργουλβς με τον Έντουαρντς να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις νιώθουν πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός γκαρντ σημειώνει 23,6 πόντους ανά ματς, ενώ έχει 5,5 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ.