Με εκπληκτικό γκολ του Κόμπα στο 80′ ο Βόλος νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Λαμία, πήρε βαθμό ή βαθμούς για 4η συνεχόμενη αγωνιστική και αρχίζει να απομακρύνεται σιγά-σιγά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους γηπεδούχους, από την άλλη πλευρά, να μετράνε πλέον πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έδειξαν και μεγάλη διάθεση να ρισκάρουν από νωρίς. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο χωρίς να γίνουν πολλά παρά μόνο δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά, στο 10′ ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που απείλησαν με το διαγώνιο σουτ του Μωραΐτη αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε με το πόδι και στη συνέχεια, στο 42′, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να γίνουν επικίνδυνοι με την εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς που απέκρουσε ο Κόστιτς.

Στο β’ μέρος, όμως, το θέαμα βελτιώθηκε, με τον Βόλο να έχει δοκάρι στο 54′ σε δυνατό σουτ του Μύγα και να σκοράρει, τελικά, στο 56′ με κεφαλιά του Γκαρσία μετά τη σέντρα του Άλχο (0-1). Οι Θεσσαλοί είχαν, πλέον, το προβάδισμα και οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά με στόχο την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 71′ με την κοντινή προβολή του Καρλίτος μετά το γύρισμα του Σιμόν (1-1).

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και τελικά αυτοί που το πέτυχαν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 80′ ο Κόμπα, μετά το τακουνάκι του Άλχο, με εκπληκτικό σουτ με φάλτσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 και χάρισε σπουδαία νίκη στον Βόλο, ο οποίος πήρε ανάσα βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46′ Λόνγκο), Τόσιτς (81′ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (90′ Μαρτίνες), Καρλίτος.

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (90′ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78′ Ντέλετιτς).