Η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αφήνει τη Stoiximan Super League χωρίς πρόεδρο και τη θέση θα καλύψει προσωρινά η Κάτια Κοξένογλου ως αναπληρώτρια πρόεδρος, με τις εξελίξεις να αφορούν και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ αφού αποτελεί πλέον παρεθόν από τη θέση του συμβούλου για θέματα διαιτησίας.

Ο Μαρινάκης αποφάσισε να παραιτηθεί πριν συζητηθεί η πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και ο διάδοχός του θα αναδειχθεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει.

Μέχρι να συμβεί αυτό, τα καθήκοντα του προέδρου θα ασκεί η αναπληρώτια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, με το ενδιαφέρον πλέον να αφορά το ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση του προέδρου της Λίγκας.

Την ίδια ώρα, πάντως, εξελίξεις υπήρξαν και με τον Κλάτενμπεργκ, την αποχώρηση του οποίου είχαν ζητήσει 11 ομάδες μέσω επιστολής πριν λίγες εβδομάδες. Ο Άγγλος λοιπόν, ο οποίος ήταν σύμβουλος για το πρότζεκτ της επαγγελματικής διαιτησίας, αποτελεί παρελθόν πλέον αφού, όπως είπε και η Κοξένογλου, δεν έχει λόγο παρουσίας από τη στιγμή που δεν προχώρησε το πρότζεκτ.