Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Ολυμπιακός στοχεύει να αποκτήσει έναν παίκτη για κάθε γραμμή μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Πέδρο Άλβες για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας να αναφέρονται στον Γιοσκίμ Νταβά, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αναμένεται να είναι γεμάτη για τους Ερυθρόλευκους που στοχεύουν στην απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών και ένας εξ αυτών θα πρέπει να είναι κεντρικός αμυντικός. Είναι δεδομένο, επομένως, ότι το προσεχές διάστημα θα ακουστούν διάφορα ονόματα και η αρχή έγινε ήδη μέσω Ρουμανίας.

Εκεί, το ProSports υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον 27χρονο Καμερουνέζο Γιοσκίμ Νταβά της Στεάουα Βουκουρεστίου, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να αναφέρει ότι άνθρωπος των Πειραιωτών θα είναι στο γήπεδο για το ντέρμπι με την Κλουζ προκειμένου να δει από κοντά τον παίκτη σε δράση και να πάρει πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Το όνομα του Νταβά, όπως προαναφέρθηκε, είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τους Ερυθρόλευκους, χωρίς όμως να υπάρξουν εξελίξεις τότε.