Η Βιλερμπάν υποδέχθηκε την Πέμπτη (23/11) τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο που διεξήχθη στην εντυπωσιακή LDLC Arena, το εντυπωσιακό νέο γήπεδο της γαλλικής ομάδας.

Η κατασκευή του άρχισε τον Ιανούαριο του 2022 και σχεδόν δύο χρόνια μετά άρχισε να χρησιμοποιείται, με τις πρώτες εικόνες να έχουν κλέψει την παράσταση και τον ευρωπαϊκό Τύπο να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια.

Με χωρητικότητα 12.523 θεατών, η LDLC Arena, η οποία κόστισε 141 εκατ. δολάρια, θα είναι η έδρα της Βιλερμπάν στους αγώνες της Euroleague, αφού η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε ότι οι αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Γαλλίας θα γίνονται στο Αστρομπάλ.

Όπως και να έχει, το νέο γήπεδο της Βιλερμπάν, στο οποίο θα μπορούν να γίνονται και συναυλίες όπως και άλλα events, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και οι ελληνικές ομάδες θα το επισκεφτούν τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου οι Γάλλοι θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό και στις 22 τον Ολυμπιακό για τη 14η και 16η, αντίστοιχα, αγωνιστική της Euroleague.