Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και της παραβίασης ιδιωτικότητας έρχεται ο Αργεντίνος πρώην τενίστας Νταβίντ Ναλμπαντιάν, ο οποίος είχε φτάσει να είναι και Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά την παραδοχή του ότι παρακολουθούσε το διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του μέσω κρυφής κάμερας στον αεραγωγό.

Ο Ναλμπαντιάν και η Αρατσέλι Τοράδο, μοντέλο από το Ροζάριο, είχαν σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023, με τον χωρισμό τους να μην είναι και τόσο ήρεμος. Ο λόγος; Η συμπεριφορά του πρώην τενίστα, αφού η Τοράδο εντόπισε μια κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά της.

Αυτό, από μόνο του, μάλλον δεν θα μπορούσε να βάλει στο στόχαστρο της δικαιοσύνης τον Ναλμπαντιάν και γι’ αυτό η καταγγελία της πρώην συντρόφου του είχε αρχικά μπει στο αρχείο από την εισαγγελία αφού δεν υπήρχαν στοιχεία. Τώρα, όμως, υπάρχουν και αυτά.

Βασικά, υπάρχει η παραδοχή του ίδιου του Ναλμπαντιάν, ο οποίος σε ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο εξασφάλισε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του, ακούγεται να παραδέχεται ότι τοποθέτησε την κάμερα στον αεραγωγό, προσθέτοντας ότι δεν είδε ποτέ τίποτα όμως επειδή η συσκευή δεν λειτουργούσε.

Όπως και να έχει, η τοποθέτηση της κρυφής κάμερας αρκεί για να φέρει τον Αργεντίνο πρώην τενίστα, ο οποίος είχε φτάσει και στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμέτωπο πλέον με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και της παραβίασης ιδιωτικότητας.

«Τον Ιούνιο παρατηρήσαμε κάτι περίεργο στο δωμάτιο, μαζί με τον αδερφό μου. Εκείνος είδε μια περίεργη λάμψη πίσω από το εσωτερικό του εξαερισμού του διαμερίσματος. Ο τρόμος που μου προκάλεσε αυτό ήταν απερίγραπτος. Όχι μόνο με παρακολουθούσαν, αλλά μπορούσαν να με δουν γυμνή», είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η Αρατσέλι Τοράδο.