Οι έξι συνεχόμενες νίκες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρώπη έχουν κάνει τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία και γι’ αυτό ο Τούρκος προπονητής απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να κλείσουν από τώρα τα εισιτήριά τους για τα playoffs της Euroleague και «ίσως για το Final 4» του Βερολίνου.

«Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα playoffs και ίσως για το Final , είπε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου με σπόνσορα. «Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 86-85 για την 7η αγωνιστική της Basket League, έχει στρέψει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (23/11) κόντρα στη Βαλένθια στο «ΟΑΚΑ» για τη Euroleague. Οι «πράσινοι» που έχουν ρεκόρ 5-4 στο θεσμό θα αναζητήσουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρώπη θέλοντας να «σκαρφαλώσουν» στην κατάταξη. Να σημειώσουμε επίσης πως ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη τρεις απανωτές επιτυχίες στην έδρα του στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων και θέλει να μετατρέψει το γήπεδό του σε… κάστρο.