Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο και τελικά βρέθηκε στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι, με την εφημερίδα Sabah να τον συνδέει τώρα ξανά με την Ελλάδα αλλά για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 32χρονο φορ αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, δεν δόθηκε καμία συνέχεια. Ο Μπακαμπού υπέγραψε στην Αλ Νασρ και από εκεί πήγε στη Γαλατασαράι, από την οποία όμως ενδέχεται να φύγει σύντομα. Ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει σε σχετικό δημοσίευμά της η Sabah, η οποία αναφέρει ότι η Γαλατά σκέφτεται να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, με τους Τούρκους να τονίζουν πως αυτό ίσχυε και το περασμένο καλοκαίρι αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Διαψεύδει τα πάντα η ΑΕΚ

Από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων, πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση για όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα. Αντιθέτως, υπάρχει διάψευση και μάλιστα κατηγορηματική, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι όλα αυτά είναι αβάσιμα και ότι πρόκειται για ένα «ανύπαρκτο θέμα».