Η Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκε την αντίστοιχη των Νησιών Φερόε για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 και πήρε, όπως αναμενόταν, εύκολα τη νίκη επικρατώντας με 3-0 και ανεβαίνοντας στη 2η θέση του γκρουπ, έχοντας όμως δύο περισσότερα παιχνίδια από την 3η Κροατία.

Ο αγώνας έγινε στην Τρίπολη και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ νωρίς και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτο με τον Τζόλη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το έκανε.

Αυτό, τελικά, έγινε στην επανάληψη, με την Ελλάδα να κάνει το 2-0 στο 51′ με τον Κούτσια και το 3-0 στο 57′ με τον Ζουγλή, παίρνοντας εύκολα το τρίποντο και ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 8 βαθμούς, στο +1 από την Κροατία που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα όμως.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ
Πορτογαλία 12 (4 αγώνες)
Ελλάδα 8 (5 αγώνες)
Κροατία 7 (3 αγώνες)
Νησιά Φερόε 7 (5 αγώνες)
Ανδόρα 3 (6 αγώνες)
Λευκορωσία 3 (7 αγώνες)

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46′ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69′ Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (87′ Νιάρχος) , Ζουγλής (69′ Μπελεβώνης), Τζόλης (87′ Παναγίδης), Κούτσιας.

Νησιά Φερόε (Έιντιουν Κλακστάιν): Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87′ Κάλσμπεργκ), Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Μπρούνι (46′ Άγκανρσον), Όρεγκαρντ (75′ Έλινγκσγκάρντ), Νταμ, Νίλσεν (63′ Όλσεν), Σάμουελσεν (63′ Σόρενσεν), Μπάρερσον, Μνένι.